Wilujeng sumping di situs wéb kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    company_intr_img

Shanghai Zhonghe Packaging Machinery Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Agustus 2000. Inisiator nyaéta wakil manajer umum desain awal sareng produsén mesin bungkusan produksi anu ditunjuk ku Kamentrian Dagang di Cina.Anjeunna geus meunang hadiah kadua kamajuan ilmiah sarta téhnologis ti Departemen Commerce.Our dua insinyur milu dina rumusan tina standar teknis nasional pikeun mesin multi-garis.

WARTA

news01

Shanghai Zhonghe Packaging Machinery Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Agustus 2000. Inisiator nyaéta wakil manajer umum desain awal sareng produsén mesin bungkusan produksi anu ditunjuk ku Kamentrian Dagang di Cina.

Tablets/capsules/pills/candy  VFFS Paking machine
Mesin bungkusan Shanghai Zhonghe cocog pikeun tuangeun, kimia, farmasi, kasehatan, kosmétik sareng industri sanésna.Dinten ieu, kuring utamana bakal ngobrol ...
New product: Shaped bag liquid packing machine
Kalayan kamajuan jaman, bungkusan produk janten penting pisan.Salaku produsén mesin bungkusan kalayan 21 taun pangalaman, kami terus i ...