Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

100-500ml gél/saos/cai/liquid stick pack sachet pouch packing harga mesin

Katerangan pondok:

Mesin bungkusan cair seueur dianggo pikeun bungkusan cair sareng produk saos, sapertos cai murni, saos tomat, susu, madu, jus dina industri pangan & inuman.


Rincian produk

Tag produk

Fungsi Utama

>>>

1. Cekap: Kantong - nyieun, ngeusian, sealing, motong, pemanasan, tanggal / angka loba dihontal dina hiji waktu;

2. calakan: paking speed na kantong panjangna bisa diatur ngaliwatan layar tanpa parobahan bagian;

3. Profesi: controller hawa bebas kalawan kasaimbangan panas nyandak bahan packing béda;

4. Ciri: fungsi eureun otomatis, kalayan operasi aman tur nyimpen pilem;

5. Merenah: leungitna Low, hemat kuli, gampang pikeun operasi jeung perawatan.

Aplikasi

>>>

Mesin bungkusan cair seueur dianggo pikeun bungkusan cair sareng produk saos, sapertos cai murni, saos tomat, susu, madu, jus dina industri pangan & inuman.

Mesin packing cair DCQDJ-300 ieu dipasang sareng pompa pneumatik.Ieu cocog pikeun pak produk cair luhur 100ml.Upami anjeun hoyong ngabungkus produk cair atanapi témpél sahandapeun 100ml, kami bakal nyarankeun anjeun modél mesin anu sanés.Simkuring gaduh tukang sealing samping, tilu sisi sealing na opat sisi sealing.Upami anjeun kabetot dina mesin packing kami, punten kirimkeun kami gambar kantong sampel anjeun, ukuran kantong, volume bungkusan, sareng sarat sanésna.Kami produsén mesin packing.Kami bakal nyarankeun anjeun modél mesin anu paling cocog.

Spésifikasi Téknis

>>>

Mesin Mesin sampo bungkusan otomatis
Modél DCQDJ-300
lebar pilem maksimum 300 mm
Kontrol Ku PLC (Touch Win)
Bahan atah produk némpelkeun
Jenis sealing backside sealing / sealing puseur
Pangukuran 10-150ml, 50-250ml, 80-600ml
Jenis motong Pneumatic zigzag cutter
Sealer sealer horizontal: tipe garissealer nangtung: tipe inten
Kapasitas 25 - 40 bag / mnt (Gumantung kana Produk)
Ukuran tas L: 30-220mm, W: 30-140mm
Konsumsi hawa 4-6kg, 0,35m3/ mnt
Total kakuatan 1800W
Voltaseu 220V atanapi 380V
Beurat 300Kg
Ukuran mesin L×W×H: (930x1400x1780)mm
Bahan Bagian touch: stainless steel 304
Ngawengku Inverter, sensor poto, kaluaran pondok sabuk conveyor, hiji kantong urut, hiji pompa pneumatic, hiji tanggal coding pita printer
10
9

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami