Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

1gram 2gram 5gram 10 gram gula / saos tomat mesin bungkusan

Katerangan pondok:

runtuyan ieu pak produk granule, kayaning bumbu, monosodium glutamat, gula, uyah, tea, agén desiccating, siki jeung kacang.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Téknis

>>>

Modél DCK-240-1
Spésifikasi Pamotongan zigzag
Métode Pangukuran Jenis Piala
Rentang Pangukuran 1-80ml
Hiji lapisan ukur piring dibagi kana genep bagian sarua
cangkir unadjustable pikeun 5ml jeung handap
Laju bungkusan 40-100bag / mnt (gumantung kana jumlah bahan ngeusian sareng fluidity)
Ukuran Tas W: 10-120mmL: 30-170mm

Max.Lebar kantong nyaéta 100mm tina sealing 4 sisi

Tipe Sealing 3-sisi / 4-sisi sealing kalawan zigzag cuter
Total Daya 3-sisi sealing: 1400W4-Sealing samping: 1800W
Voltaseu 380V atanapi 220V dijieun sasuai
Beurat Mesin 200 kg
Ukuran Mesin 625 x 730 x 1780 mm

Fitur

>>>

runtuyan ieu pak produk granule, kayaning bumbu, monosodium glutamat, gula, uyah, tea, agén desiccating, siki jeung kacang.

Spésifikasi Téknis

>>>

Sistim dosis granule - jenis cangkir

Éta volume cara henteu beurat.Kami ngadamel set cangkir dumasar kana kapadetan bahan anu béda sareng beurat anu dipénta.

Tanggal coding pita printer

Éta mangrupikeun printer kode pemanasan sareng tilu jalur.Unggal jalur tiasa nempatkeun 13 kode (unggal kode W2mm H3mm).Sareng gampang pisan pikeun ngarobih kode (0-9, AZ).

Layar tampilan

Gampang dioperasikeun.Antarbeungeut Inggris atanapi Basa Cina pilihan.Sadaya fungsi tiasa dihontal ku tombol dina Panel Kontrol.

Tas urut / Ngabentuk tube / Corong

Bahan: 304 stainless steel, Ukuran tas robah ngaliwatan eta.

Sealing jeung alat motong

Tipe Sealing: inten atawa garis, tipe motong: zigzag atanapi cutter lempeng.Kontrol suhu PID bebas, sealing rapih, blok péso seukeut, nyieun kantong packing kuat.

Jasa Kami

>>>

Jasa saatos-jualan:

1.Manules / Video tina instalasi mesin, nyaluyukeun, setting, pangropéa sadia pikeun anjeun.

2. Lamun aya masalah happend jeung anjeun teu bisa manggihan solusi, Telecom atawa Online nyanghareupan komunikasi sadia 24 jam.

3. Insinyur & teknisi kami sayogi kirimkeun ka nagara anjeun pikeun jasa upami anjeun satuju mayar pengeluaran.

4. mesin bakal boga jaminan sataun.Salila sataun jaminan lamun salah sahiji bagian rusak teu ku jieunan manusa.Urang bakal bébas ngecas pikeun ngaganti nu anyar ka anjeun.Garansi bakal dimimitian saatos mesin dikirimkeun kami nampi B / L.

Taros Kami

>>>

punten panginget:

Punten wartosan kami nuturkeun detil bungkusan nalika anjeun nawiskeun, ku kituna urang tiasa pariksa naha modél ieu cocog pikeun kasus anjeun.

1. Rincian produk

2. Lebar kantong, panjang kantong

3. Wangun tas

4. Packing bahan pilem

5. Pigura mesin

4
5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami