Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

5ml, 10ml, 20ml, 25ml henteu teratur ngawangun sachet Liquid Kantong Packing Mesin

Katerangan pondok:

Mesin ieu dipasang sareng pompa piston atanapi pompa jarum anu cocog pikeun ngabungkus produk cair atanapi témpél, sapertos krim, minyak, cai, saos, sampo, sari buah kana jinis kantong anu henteu teratur.Urang ngarancang mesin paeh kapang nurutkeun konsumén 'sarat béda.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

>>>

Mesin ieu dipasang sareng pompa piston atanapi pompa jarum anu cocog pikeun ngabungkus produk cair atanapi témpél, sapertos krim, minyak, cai, saos, sampo, sari buah kana jinis kantong anu henteu teratur.Urang ngarancang mesin paeh kapang nurutkeun konsumén 'sarat béda.

Fitur Utama

>>>

1.With fungsi otomatis ngeusian, ukur, kantong ngabentuk, kode percetakan, sealing sarta motong.Sistem pembuatan kantong ngadopsi motor léngkah kalayan presisi anu luhur

2.Toél tampilan layar.

3. Controller adopts Cina atawa Inggris mintonkeun, bisa ningali kaayaan gawé langsung.

4. Kalawan sistem controller photoelectric calakan.

5. Awak mesin pinuh ku 304 stainless steel.

6. Filler cair, akurasi tinggi.

7. pisibilitas alus kalawan platens pelindung sisi-buka, beroperasi aman.

8. Ngadopsi susunan Hopper newest, gampang pikeun ngaluyukeun jeung bersih, teu kudu ngaluyukeun deui sanggeus bersih, ku kituna bisa ningkatkeun efisiensi gawé

9. mesin Ieu cocog pikeun packing produk granule, kantong bisa milih ti 3-sisi atawa 4-sisi segel atawa segel deui nurutkeun pangabutuh customer.

10. Pita printer téh addable nurutkeun pangabutuh customer, nu bisa nyitak hiji nepi ka tilu garis hurup, tanggal ngahasilkeun jeung jumlah angkatan.

Spésifikasi Téknis

>>>

Mesin 4-sisi sealing tipe husus mesin packing cair
Modél DCJYJ-300
Jenis sealing 4-sealing samping
Pangukuran Pompa klep jarum pikeun produk cair (tanpa hopper 0-30ml, 30-100ml)
Jenis motong cutter lempeng kalawanV kiyeu cimata
Sealer sealer horizontal:garissealer nangtung:inten
Kapasitas 30 -45kantong / mnt (Gumantung kana Produk)
Ukuran tas Panjang kantong: 30-190mmrubak kantong: 10-100mm
Total kakuatan 2600kw
Konsumsi hawa 0,35m3/ mnt
Voltaseu 220Vatawa 380v atawa dijieun sasuai
Beurat 420Kg
Ukuran mesin L × W × H: (900x730x2200)mm
Bahan Bagian touch: stainless steel 304
Ngawengku sénsor poto
Tanggal coding pita printer
hiji kantong urut
Hiji jarum klep Pompa
Hiji kapang paeh

Packing, pengiriman barang sareng waktos ngarah

>>>

1

1)Dedust & beberesih

2) Lubricate Girang Bagian

3) Ngalereskeunmesinkalawan screws.

4) BungkusmesinKalayan Film Plastik

5) Bungkusanmesinkana Kasus Plywood

6) Tanda pengiriman barang dina kasus. Kulaut, Ku hawa atawa Kutreuk

7) Anjog waktos: 15-20 poé gawé.

Sagala sarat husus bisa dibahas.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami