Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Tentang Kami

1

Profil Perusahaan

Shanghai Zhonghe Packaging Machinery Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Agustus 2000. Inisiator nyaéta wakil manajer umum desain awal sareng produsén mesin bungkusan produksi anu ditunjuk ku Kamentrian Dagang di Cina.Anjeunna geus meunang hadiah kadua kamajuan ilmiah sarta téhnologis ti Departemen Commerce.Our dua insinyur milu dina rumusan tina standar teknis nasional pikeun mesin multi-garis.

Shanghai Zhonghe Packaging Machinery Co., Ltd. nyéwa pabrik pikeun ngamimitian usaha.Dina 2006, éta meuli 5 acres lahan di Songjiang District Metropolitan Industrial Park jeung invested dina pangwangunan pabrik.Ayeuna pabrik ngagaduhan legana langkung ti 5,000 méter pasagi.Sajauh ieu, éta parantos janten perusahaan anu luar biasa di zona industri ieu.

Pausahaan geus diadegkeun pikeun 20 taun.Éta khusus dina manufaktur mesin bungkusan otomatis nangtung pikeun granul, bubuk, tablet sareng kapsul kantong lemes anu ngalibetkeun ubar, produk kaséhatan, bahan kimia, kadaharan, kosmétik, sareng perkakas.Aya langkung ti 90 jinis mesin bungkusan, 70% palanggan domestik, sareng mesin mesin bungkusan kami diékspor ka langkung ti 40 nagara.Kualitas kami ogé diakui ku nagara-nagara maju sapertos Jerman, Italia, sareng Amérika Serikat.

Ayeuna aya 6 prosesor suku cadang mékanis anu khusus dina produksi suku cadang pikeun perusahaan kami.Urang utamana museurkeun kana desain, assembly, jualan, jasa jeung konci komponén rahasia teknis.

2

Produk parantos lulus sertipikasi CE EU salami 10 taun berturut-turut, sareng stabilitas sareng kasalametan alat-alatna ngarah diantara mitra domestik.Dina 2020, perusahaan dipeunteun salaku perusahaan téknologi tinggi di Shanghai.