Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Parabot bantu

  • SHAKING AUGER FILLER MACHINE

    Oyag AUGER FILLER MESIN

    ♦Ngagunakeun motor ganda: nyoco motor & motor geter, dikontrol sacara misah.

    ♦Product Hopper nyaeta adjustable, ulah blocking produk, cocog pikeun bahan béda

    ♦ Hopper bisa misahkeun tina tabung, gampang assembly.

    ♦Special design anti lebu ngajaga bearing tina lebu.

    ♦Auger bisa ditarik kaluar pikeun ngumbah, Pisan gampang pikeun ngabersihan

  • Vacuum Feeder

    Feeder vakum

    feeder vakum listrik mangrupakeun alat conveying pipa-kedap tur katutup nu mindahkeun partikel jeung bahan powdery ku cara vakum suction.This jenis metoda conveying bisa 'nyegah polusi lingkungan lebu, ngaronjatkeun lingkungan gawé, sarta ngurangan polusi lingkungan jeung tanaga tina. bahan sareng ningkatkeun kabersihan.Ieu pilihan kahiji pikeun paling métode conveying bahan bubuk.

  • Shaking auger filler machine

    Oyag mesin pangisi auger

    ♦Ngagunakeun motor ganda: nyoco motor & motor geter, dikontrol sacara misah.

    ♦Product Hopper nyaeta adjustable, ulah blocking produk, cocog pikeun bahan béda

    ♦ Hopper bisa misahkeun tina tabung, gampang assembly.

    ♦Special design anti lebu ngajaga bearing tina lebu.

    ♦Auger bisa ditarik kaluar pikeun ngumbah, Pisan gampang pikeun ngabersihan

  • Vacuum feeder

    feeder vakum

    The feeder vakum listrik mangrupakeun alat conveying pipa-kedap tur katutup nu mindahkeun partikel jeung bahan powdery ku cara vakum suction.This jenis metoda conveying bisa 'nyegah polusi lingkungan lebu, ngaronjatkeun lingkungan gawé, sarta ngurangan polusi lingkungan jeung tanaga tina. bahan sareng ningkatkeun kabersihan.Ieu pilihan kahiji pikeun paling métode conveying bahan bubuk.

  • Check weigher

    Pariksa timbangan

    Timbangan cek utamana lumaku pikeun ngadeteksi online bungkusan rengse dina bungkusan otomatis lidilahirkeun.It tiasa pariksa kaluar bungkusan nu teu ragrag kalawan beurat husus sarta ngabedakeun antara kaleuwihan beurat,underweight jeung qualibungkusna.

    The detektor beurat mikro utamana dipaké pikeun detecting beurat bungkusan rengse dina garis bungkusan otomatis, sarta rejects produk cacad otomatis.Dibandingkeun sareng detektor beurat tradisional, éta ngagaduhan kauntungan tina aréa lanté alit, operasi saderhana, jsb.