Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Kapsul / gél lemes / tablet sachet mesin packing kalawan piring cacah

Katerangan pondok:

Mesin ieu cocog pikeun bungkusan otomatis pinuh pikeun bahan buleud sareng bal tina tuangeun, ubar, bahan kimia, sapertos tablet anu dilapis gula.tablet biasa.kacang coklat sarta kapsul jsb.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Téknis

>>>

Mesin Mesin bungkusan Tablet otomatis
Modél DCP-240
Jenis sealing 3/4-sealing samping
Pangukuran Sapotong-cacah tipe
Jenis motong Zigzag cutter atanapi lempeng cutter
Sealer sealer horisontal: garis atawa tipe intensealer nangtung: garis atawa tipe inten
Laju 40-60 bag / mnt (gumantung kana produk)
Ukuran tas W: 30-100mm, L: 30-150mm (adjustable)
Total kakuatan 1600W
Voltaseu 220V 50HZ 1P
beurat mesin 190 kg
Ukuran mesin (L * W * H) 625 * 751 * 1558mm
Bahan Mesin Bahan toél: SS304cangkang mesin: SS304

Kabéh screws kakeunaan: SS304

Roll pilem stent: SS304

Bulu-bulu

>>>

1.Big panganteur LCD, gampang beroperasi

2.Numerical Dikadalikeun panjang kantong, pamaké ramah tur ukuranana kantong akurat

3.One tombol pikeun ngeset warna-kode tracing;timer ngawaskeun kasalahan pre-set;kursor precision tinggi;requests low on sensor poto-listrik;ongkos produksi handap

4.Smart kontrol.Nalika mesin eureun, Thermal Sealers tetep kabuka.

5.Either handapeun kode warna tracing mode atawa mode Set-panjangna, pilem rusak tiasarasad jeungotomatiseureun mesin

Téknologi 6.Error-tolerant handapeun warna-kode tracing mode, hiji atawa dua Kode Warna leungit meunang't mangaruhan packing

7.Batch kontrol, merenah pikeun packing bulk

8.The motor kantong-narik tiasa dianggo nyalira tanpa ngamimitian Clutches.

9.Thermal Sealers bisa dikawasa misah, gampang pikeun nguji

10. Pilihan basa Inggris atawa panganteur basa Cina

11.Cleanly disusun Kotak Control Electric

12.All asupan jeung kaluaran status nu LED ditampilkeun, gampang pikeun beroperasi nangajaga

13. Geter hareup kantong-urut bisa diatur ku software, nyimpen hiji ProximityPindah

14.Data otomatis disimpen

Aplikasi

>>>

Mesin ieu cocog pikeun bungkusan otomatis pinuh pikeun bahan buleud sareng bal tina tuangeun, ubar, bahan kimia, sapertos tablet anu dilapis gula.tablet biasa.kacang coklat sarta kapsul jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami