Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Mesin packing sachet jalur ganda

  • Double lane liquid packaging machine

    Mesin bungkusan cair jalur ganda

    Dirancang pikeun pakét otomatis cair, semi-cair, bahan cair caket sapertos cai, madu, krim, sampo, krim kosmetik, témpél, saos, minyak, saos kacang, saos coklat, saos tomat, parfum jsb.

  • Double lane powder packaging machine

    Mesin bungkusan bubuk jalur ganda

    spésifikasi teknis >>> Modél DCFF-150L/180L lumaku Industri Pangan, kimia, farmasi….. Produksi Aplikasi tipung, bubuk bumbu, susu bubuk, kopi bubuk, bubuk tea jeung saterusna Métode Pangukuran Dua auger set Range pangukuran 0.1~ 100ml (rentang volume béda set auger béda) Packing Speed ​​Jalur ganda 70 ~ 90bagmin Ukuran Kantong Panjang: 30 ~ 190mm Lebar: 10 ~ 55mm (robah rubak kantong ku ngaganti kantong urut) (ngarobah panjang kantong ku touch s ...
  • Double lane granule packaging machine

    Mesin bungkusan granule jalur ganda

    mesin packing nangtung kami anu ogé dilarapkeun dina dahareun, kimia, farmasi, sarta industri lampu, éta bisa pak produk granule kawas gula, uyah, kacang, tea, lada, siki, séréal jeung saterusna.