Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon harga anjeun?

Harga kami tiasa robih gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés.Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi anu langkung lengkep.

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Upami anjeun badé ngajual deui tapi dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun pariksa halaman wéb kami

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Leres, kami bakal nyayogikeun sertifikasi CE, sertifikasi Kualitas, sertifikasi SS304 / SS316, FAT, dokumen 3Q, Invoice, daptar packing, sareng tagihan muatan sareng dokumén sanésna upami diperyogikeun

What is the average lead time?

Pikeun mesin baku, waktos kalungguhan téh 10-15 poé gawé sanggeus narima 30% deposit.

Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

TT, 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% saméméh pengiriman barang

Naon jaminan produk?

Kami ngajamin bahan sareng pagawean urang.Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami.Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé ngagunakeun bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang anu sénsitip suhu.Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung.Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Rék gawé bareng jeung urang?