Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Otomatis pinuh nangtung 1-8 rupa campuran Vitamin tablet / permen / susu tablet / gél / mesin cacah kapsul packing

Katerangan pondok:

Ieuruntuyancocog pikeun bungkusan otomatis pinuh pikeun bahan buleud sareng bal tina pangan, ubar, bahan kimia, sapertos tablet anu dilapis gula., tablet biasa,kacang coklat sarta kapsul jsb. Mesin ieu tiasa ngapak 1-8 jinis tablet.Kami ngadamel piring cacah dumasar kana kuantitas tablet anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

>>>

Ieuruntuyancocog pikeun bungkusan otomatis pinuh pikeun bahan buleud sareng bal tina pangan, ubar, bahan kimia, sapertos tablet anu dilapis gula., tablet biasa,kacang coklat sarta kapsul jsb. Mesin ieu tiasa ngapak 1-8 jinis tablet.Kami ngadamel piring cacah dumasar kana kuantitas tablet anjeun.

Fitur mesin

>>>

1. Mesin ieu tiasa rengse: ngabentuk kantong--ukur--bahan ngeusian-sealing-cacah-tanggal percetakan kode, sadaya karya otomatis;

2. Piece-cacah Tipe: Urang nyieun piring cacah nurutkeun kuantitas packing customer urang per kantong jeung ukuran kapsul atawa tablet

3. Photoelectric na tracing sistem atawa sistem komputer bisa disadiakeun tanpa sarat husus Anjeun.
4. The PLC controller boga kaunggulan kayaning netepkeun panjang kantong;kaluar nempatkeun alarm jeung speed sarta kuantitas jeung tombol;

5. mesin ieu bisa dipasang pikeun kode printer pikeun 1-3 karakter garis kayaning produksi jeung tanggal kadaluwarsa nurutkeun pamundut husus Anjeun.

6..Sistem Tandaan Panon ,mesin tiasa motong logo lengkep

7. Mesin eureun Automaticlly lamun kaluar tina pilem

8. FinePackaging performance.low noise .jelas sealing tékstur jeung kinerja sealing kuat

Spésifikasi Téknis

>>>

11
Mesin Mesin bungkusan sapotong otomatis
Modél DCPP-300
Jenis sealing 3-sisi sealing atawa 4-sisi sealing
Pangukuran Sapotong-cacah tipe
produk Kapsul, tablet
Jenis motong cutter lempeng kalayan kiyeu cimata
Kontrol Panel PCB atanapi layar toél PLC
Sealer sealer horisontal: garis atawa intensealer nangtung: garis atawa inten
Laju bungkusan 20 - 40 bag / mnt (Gumantung kana Produk)
Ukuran tas L: 30-150MM, W: 10-150MM
Total kakuatan 2350W
Voltaseu 220V atanapi 380V
Beurat 300Kg
Ukuran mesin L×W×H: (1010x730x1780)mm
Ngawengku Inverter, sensor poto, hiji kantong urut jeung dua sapotong-cacah piring, hiji pita printer, conveyor pondok

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami