Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Granule Jeung Bubuk Packing Mesin Jeung Ganda Pangukuran

Katerangan pondok:

Séri ieu dipasang duanana sistem dosing, hiji keurpak produk granul sapertos bumbu, monosodium glutamat, gula, kopi,téhjsb.lain pikeun produk bubuk pak sapertos susu bubuk, rempah-rempah, bubuk cabe, tipung, bubuk ubar, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Runtuyan ieu dipasang duanana sistem dosing, hiji keur produk granule pak kayaning bumbu, monosodium glutamat, gula, kopi, tea jsb .another pikeun produk bubuk pak kayaning susu bubuk, rempah, bubuk cabe, tipung, bubuk ubar, jsb.

Fitur produk

>>>

Cocog jeung bungkusan dahareun, kimia, farmasi, ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan sarta industri lianna tina granule leutik jeung produk bubuk, kayaning susu kécap bubuk, oatmeal, bumbu, bubuk cuci jeung products.It séjén ogé cocog pikeun bungkusan otomatis tina granular rupa. bahan kalawan fluidity alus, kayaning uyah, gula, kopi, granules toner jeung saterusna.

Fitur mesin

>>>

1. Kantong-nyieun, ukur, ngeusian, sealing, motong jeung cacah téh sadayana rengse otomatis.

2. Boh dina kontrol panjang set atanapi tracing warna poto-éléktronik, urang nyetel panjang kantong sarta motong dina hiji hambalan.Ngahemat waktos sareng pilem.

3. Suhu dina kontrol PID bebas, leuwih cocog pikeun bahan packing béda.

4.Sistem nyetir basajan sareng dipercaya, sareng pangropéa gampang.

Spésifikasi Téknis

>>>

Modél DCKF-300\400
Jenis motong Zigzag cutter \ Rotary cutter lempeng kalayan cimata handap
Jenis sealing sealer nangtung sarta sealer horizontal:inten\garis
Laju bungkusan 20-60kantong / mnt (Gumantung kana Produk)
Ukuran tas L 50-90mm * W 30-60mm (ukuran kantong tunggal)                             
Total kakuatan 2.6kw
Voltaseu 220v 50HZ 1P (peryogi dikonfirmasi)
Beurat 320Kg
Ukuran mesin L × W × H: (950*840*1900)mm

Daptar Unsur listrik

>>>

7

Ngaran Parabot

Merek Pabrik

Inverter

Cina ENC

Ngaleutikan motor

Taiwan Gongji

Lengkah motor

Cina Sihai

Lengkah supir motor

Cina Jintan Sihai

Motor ngagaur

Cina Jianteng

Tpangontrol suhu

Cina Shanghai Yatai

Narik pilem motor

Cina Jianteng

Sénsor poto

Taiwan Ruike

Induces switch

Taiwan Roko

kaayaan padetrelay

Schneider

Termokopel

Cina maréntahkeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami