Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Warta

  • Tablets/capsules/pills/candy  VFFS Paking machine

    Tablet / kapsul / pil / bonbon mesin VFFS Paking

    Mesin bungkusan Shanghai Zhonghe cocog pikeun tuangeun, kimia, farmasi, kasehatan, kosmétik sareng industri sanésna.Dinten ieu, kuring utamana bakal ngobrol ngeunaan industri farmasi.Numutkeun produk rangkep, aya utamana tablet, powders, jeung cair.Bungkusan tablet...
    Maca deui
  • New product: Shaped bag liquid packing machine

    Produk anyar: Ngabentuk kantong cair mesin packing

    Kalayan kamajuan jaman, bungkusan produk janten penting pisan.Salaku produsén mesin bungkusan kalayan 21 taun pangalaman, urang terus innovate sarta panalungtikan produk anyar pikeun konsumén urang.Dinten ayeuna, kuring bakal ngenalkeun mesin bungkusan énggal ka anjeun.Anu...
    Maca deui
  • One customer from South Africa bought back-seal coffee powder packaging machines

    Hiji palanggan ti Afrika Kidul mésér mesin bungkusan bubuk kopi segel deui

    Kopi kiwari kacida pentingna dina kahirupan masarakat, utamana pikeun pagawé kantor.Kopi parantos populer pisan, sacara alami, mesin bungkusan bubuk kopi janten diperyogikeun.Hiji palanggan ti Afrika Kidul ngagaleuh 5 lembar mesin bungkus bubuk kopi segel deui dina taun 2017 ...
    Maca deui
  • About quality and service

    Ngeunaan kualitas sarta jasa

    Pangembangan jangka panjang perusahaan didasarkeun kana kualitas sareng jasa.Mesin Pembungkusan Shanghai Zhonghe parantos diadegkeun langkung ti 20 taun, anu teu tiasa dipisahkeun tina kualitas sareng jasa.Kami geus cooperated kalawan companie dagang domestik jeung luar nagri ...
    Maca deui
  • We can  pack all kinds of products

    Urang tiasa pak sagala jinis produk

    Sajauh ieu, aya loba nagara cooperate kalawan parusahaan urang, kawas Amérika Serikat, Britania Raya, Italia, El Salvador, Bangladesh, jsb, ngalibetkeun dahareun, ubar, industri kimia.Urang tiasa pak sagala jinis produk, kawas gran ...
    Maca deui