Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Produk anyar: Ngabentuk kantong cair mesin packing

Kalayan kamajuan jaman, bungkusan produk janten penting pisan.Salaku produsén mesin bungkusan kalayan 21 taun pangalaman, urang terus innovate sarta panalungtikan produk anyar pikeun konsumén urang.Dinten ayeuna, kuring bakal ngenalkeun mesin bungkusan énggal ka anjeun.Mesin ieu dipasang sareng dua pompa.Hiji nyaéta pompa klep usaha Rotary nu dirancang pikeun paking produk némpelkeun, kayaning krim, saos tomat, sampo;sejen nyaeta pompa klep jarum nu dirancang pikeun paking produk cair, kayaning minyak, alkohol, cuka, cai jeung sajabana Naha urang ngarancang mesin misalna?Kusabab loba konsumén boga rupa produk kudu pak.Mesin ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun aranjeunna.Ngahemat anggaran.Hiji mesin boga dua fungsi.Sagedengeun ti eta, mesin ieu dipasang kalawan hiji set kapang paeh.Kapang paeh penting pisan.Eta nangtukeun bentuk kantong rengse.Tangtosna, mesin urang tiasa ngadamel pakét kantong anu béda-béda ku cara ngarobih urut kantong sareng kapang paéh.Upami anjeun gaduh minat, wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun detil mesin: sale-chi@zhonghe8.com.

4fb7a22b4da7f3aa4c83440b6cd9d94
742849cbc8e93a87bb37dc1f5d3f459

waktos pos: Nov-03-2021