Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Tablet / kapsul / pil / bonbon mesin VFFS Paking

Mesin bungkusan Shanghai Zhonghe cocog pikeun tuangeun, kimia, farmasi, kasehatan, kosmétik sareng industri sanésna.Dinten ieu, kuring utamana bakal ngobrol ngeunaan industri farmasi.

Numutkeun produk rangkep, aya utamana tablet, powders, jeung cair.Tablet rangkep kalebet tablet vitamin sareng kapsul.

Ayeuna, perusahaan farmasi skala ageung di El Salvador damel sareng perusahaan kami.Sakitar 10 mesin tablet dipesen deui unggal taun, sareng pesenan percobaan mesin bubuk aya. Aya ogé sababaraha perusahaan farmasi di Amérika Serikat anu mesen mesin pikeun tablet vitamin.

 

Ngeunaan produksi mesin

Unggal mesin geus ngaropéa nurutkeun sarat customer urang, sarta kami ogé bisa mantuan Anjeun ngarancang sakabéh garis assembly nurutkeun ukuran tutuwuhan disadiakeun ku nasabah.

Perusahaan kami gaduh 22 taun pangalaman produksi, sareng alat-alat anu diproduksi saluyu sareng standar industri farmasi.Bagian ngahubungan bahan bisa dijieun tina 304 stainless steel atawa 316 stainless steel nurutkeun sarat customer.

 

Bungkusan tablet sareng kapsul vitamin utamina dirancang pikeun dibungkus dina sababaraha tablet.Konsumén kedah nyayogikeun ukuran tablet sareng kapsul vitamin sareng jumlah bungkusan dina unggal kantong.Urang ngarancang ukuran jeung jumlah liang tina piring cacah nurutkeun sarat.Dina raraga mastikeun katepatan bungkusan, konsumén bisa ngirim kami tablet pikeun mantuan Anjeun debug mesin test, sarta nyandak video sareng gambar tina mesin test pikeun anjeun pikeun mastikeun yén alat-alat keur ngajalankeun ogé saméméh ninggalkeun pabrik.Konsumén bisa langsung nempatkeun bahan kana pamakéan nalika aranjeunna nampi alat.

 

Tablet husus palanggan Tablet vitamin Kapsul Mangga tingali gambar napel.

 

Ngeunaan mesin saatos-jualan sareng jasa

Unggal mesin gaduh insinyur khusus debugging sareng nyukcruk sateuacan ngantunkeun pabrik.Saatos nampi alat, upami aya patarosan, insinyur tiasa iraha waé nyayogikeun pituduh online atanapi pidéo.

d9b80b4f29076f9ea8093265303b5ec

 

 


waktos pos: Jan-07-2022