Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Nut Bolt Screw Kamper Hardware Geter Plate cacah Mesin Packing

Katerangan pondok:

Ieu cocog pikeun rupa-rupa hardwares jeung bagian palastik packing, kayaning screws, kacang, bolts, fasteners, arah, washers, suku cadang listrik, kuku, bagian logam jati, asesoris sapedah, Dahareun, candies cacah, permen susu, Pél cacah. jsb.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi teknis

>>>

Mesin Otomatis Bolts Packing Mesin
Modél DCKL-300
Jenis sealing Sisi tukang sealing
Pangukuran Geter cacah piring
Rentang ngeusian 1-100 lembar
Beroperasi Layar Toél PLC (Merek XINJE)
Jenis motong Pamotongan zigzag
Sealer sealer horisontal: tipe garis, sealing width10mm;sealer nangtung: tipe inten, sealing rubak 10mm;
Laju 20-40 kantong / mnt(Gumantung kana ukuran screw sareng kuantitas bungkusan)
Ukuran tas rubak kantong: 10-140mmPanjang kantong: 30-170mm
Total kakuatan 1800W
Voltaseu 220V 50Hz 1P (pikeun dikonfirmasi)
Beurat 400Kg
Ukuran mesin Perlu ngaropéa
Ngawengku Inverter, sénsor poto, hiji urut kantong sareng tilu pelat geter, hiji printer pita tanggal

bubuka mesin

>>>

Ieu cocog pikeun rupa-rupa hardwares jeung bagian palastik packing, kayaning screws, kacang, bolts, fasteners, arah, washers, suku cadang listrik, kuku, bagian logam jati, asesoris sapedah, Dahareun, candies cacah, permen susu, Pél cacah. jsb.  

Fitur mesin

>>>

1. The feeder mesin mangrupakeun Hopper Geter spiral kalawan panon Photoelectric, nu nyieun daptar bahan baku hiji-hiji, panon photoelectric bakal cacah bahan baku sarta eta bakal asup ka stasiun gawé salajengna.

2. The keusikan jeung kantong ngabentuk bagian bisa mutuskeun jenis kantong sealing final, éta bisa ngalakukeun tilu sisi pangaruh sealing atawa balik-puseur pangaruh sealing.

3. Hiji mesin bisa nyieun kantong lebar sarua, tapi panjang kantong bisa disaluyukeun supados cocog pikeun produk volume béda.

4. Upami anjeun hoyong ngadamel kantong lebar béda dina hiji mesin, éta kudu ngarobah urut kantong, urang ogé bisa ngalakukeun hal eta, anjeun tiasa ngahubungan kami kalawan bébas uninga langkung rinci.

Bungkusan & Pangiriman

>>>

12

Rincian bungkusan

1. packing Batin: wrapping ku pilem
2. packing luar: laut pantes hal kai

Rincian:

1. Nyiapkeun jeung mariksa toolbox maké bagian jeung buku manual.
2. Ngabersihan lebu jeung besi tua sanggeus nguji mesin jeung pompa hawa.
3. Larapkeun cair karat-bukti.
4. Ngabongkar sababaraha bagian nu tangtu mesin.
5. Sadaya bagian ngabongkar, toolbox, pak mesin utama ku pilem
6. Aya bakal gaduh screw ngalereskeun mesin di handapeun kasus kai


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk