Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

mesin packing bantal

Katerangan pondok:

Cocog jeung bungkusan rupa-rupa objék biasa kawas biskuit, pai, coklat tes, roti, inst mie sireum, nooncakes, ubar, panerapan sapopoé, bagian industri, kotak kertas, piring, jsb


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

>>>

Cocog jeung bungkusan rupa-rupa objék biasa kawas biskuit, pai, coklat tes, roti, inst mie sireum, nooncakes, ubar, panerapan sapopoé, bagian industri, kotak kertas, piring, jsb

Fitur

>>>

Struktur kompak, fungsi stabil sareng operasi saderhana.Konverter konverter frekuensi ganda, panjang pakét bakal dipotong langsung sakali setélan, adjustment henteu peryogi, ngahémat waktos sareng pilem.Ieu adopts diimpor Perkakas listrik, touch panganteur manusa-mesin, setting parameter merenah.Fungsi mariksa diri, gangguan tiasa dibaca kalayan gampang.Pelacak bagan warna photoelectric sensor tinggi, ngajantenkeun posisi motong langkung leres.

PID suhu gumantung ngadalikeun cocog pikeun sagala rupa bahan tina packaging.Position eureun fungsi, euweuh napel jeung euweuh runtah mémbran.Sistim rotasi bersih, operasi leuwih dipercaya jeung pangropéa leuwih merenah.

Sadaya pangendali dioperasikeun ku parangkat lunak, genah pikeun panyesuaian fungsi sareng gradasi teknis.

asesoris baku

>>>

Tas urut-Urut kantong adjustable kalawan kalenturan tinggi pikeun pilem

Pamuat pilem-Top dipasang pilem loader, kalawan pilihan ganda pilem loader, otomatis centering na splicing otomatis

Sénsor tanda panon-Panjang kantong otomatis diukur ku tracking tanda panon

Tungtung assembly sealing-Standar ganda cutter tungtung sealing, kalawan pilihan cutter tunggal jeung triple cutters.

spésifikasi teknis

>>>

Modél BJWZ-250
Max kapasitas bungkusan (nurutkeun bahan na pikeun ngalereskeun) 40-250 kali / mnt
ketebalan pilem cocog 0,03-0,06 mm
Panjang kantong 45-220 mm
Bungkusan kalawan 30-110 mm
Jangkungna bungkusan ≤35mm
Total kakuatan 2.4Kw 220V
Ukuran (L x W x H) 3770x670x1450 mm
Beurat 800KG
Precision <=5

Kumaha upami jasa saatos sareng jaman garansi?

Urang nyieun waktu jaminan 12 bulan ti datangna mesin di fasilitas meuli urang jeung urang boga tim profésional kalayan hiji teknisi ngalaman ngawula mancanagara tur ngalakukeun pangalusna sanggeus layanan pikeun assure mesin sakabeh pamakéan hirup.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk