Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Mesin ngeusian botol bubuk

Katerangan pondok:

Alat-alat ieu ti sabuk conveyor tuang botol ka posisi turntable timbangan Pangaléngan, sareng sabuk conveyor produk réngsé saatos pangaléngan réngsé.Cocog jeung Pangaléngan kuantitatif rupa powders kalawan fluidity rélatif goréng.Lebar sabuk conveyor asup sareng kaluar tiasa disaluyukeun dumasar kana ukuran botol.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

>>>

Alat-alat ieu ti sabuk conveyor tuang botol ka posisi turntable timbangan Pangaléngan, sareng sabuk conveyor produk réngsé saatos pangaléngan réngsé.Cocog jeung Pangaléngan kuantitatif rupa powders kalawan fluidity rélatif goréng.Lebar sabuk conveyor asup sareng kaluar tiasa disaluyukeun dumasar kana ukuran botol.Aya dua pilihan pikeun pangukuran, hiji nyaéta ukuran metode volume screw, anu sanésna nyaéta ukuran timbangan: botol ditransferkeun ka tempat tuang, aya sénsor timbangan pikeun ngontrol laju screw, hiji tahap nyaéta tuang gancang, sareng anu kadua. tahap nyaéta dahar slow.Dahar tepat pikeun ngahontal tujuan timbangan online.Turntable kudu diganti pikeun botol béda, sarta sleeves screw sarta slot pituduh dahar diaméterna béda kudu diganti pikeun diaméter botol béda.

Aplikasi Produk

>>>

Cocog jeung kadaharan, ubar, biologi, industri kimia jeung saterusna. Saperti uyah bumbu susu bubuk protéin, bubuk kopi, ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, bubuk, aditif granular, gula, glukosa, monosodium glutamat, inuman padet, ubar padet, karbon bubuk, bubuk, péstisida, pewarna, rasa, jsb.

spésifikasi teknis

>>>

Modél ZHPH-20-1 ZHPG-20-2
Métode Pangukuran Jenis Auger Auger jeung tipe timbangan
Rentang Pangukuran 10 ~ 1000ml 10 ~ 1000g
Akurasi filing ± 3% ± 0,5-1g
Laju ngeusian 10-35 kali \ mnt 10-20 kali / mnt
Voltaseu 220V 50-60HZ 220V 50-60HZ
Total kakuatan 1200W 1200W
beurat mesin 300KG 320KG
Ukuran mesin 3000×800×1750mm 3000×800×1750mm

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami