Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Mesin ngeusian bubuk

  • Semi-automatic filling machine

    Mesin ngeusian semi-otomatis

    Mesin ngeusian bubuk leutik HZSF cocog pikeun ngeusian bubuk, sapertos péstisida, pakan, aditif, tipung, bumbu sareng produk sanésna.
    Mesin ieu ngadopsi PLC sareng kontrol layar toél, anu stabil sareng dipercaya dina operasi, tingkat kaulangan sareng noise rendah.
    Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun aya patarosan ngeunaan produk urang anjeun hoyong terang.

  • Powder bottle weighing filling machine

    Mesin ngeusian botol bubuk

    Alat-alat ieu ti sabuk conveyor tuang botol ka posisi turntable timbangan Pangaléngan, sareng sabuk conveyor produk réngsé saatos pangaléngan réngsé.Cocog jeung Pangaléngan kuantitatif rupa powders kalawan fluidity rélatif goréng.Lebar sabuk conveyor asup sareng kaluar tiasa disaluyukeun dumasar kana ukuran botol.