Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Produk

  • Double  counting plates tablet packaging machine

    Mesin bungkusan tablet cacah ganda

    Runtuyan ieu cocog pikeun bungkusan otomatis pinuh pikeun buleud sarta bahan bola pangan, ubar, kimia, kayaning tablet coated gula, tablet normal, kacang coklat sarta kapsul jsb. Mesin ieu bisa pak 1-8 jenis tablet.Kami ngadamel piring cacah dumasar kana kuantitas tablet anjeun.

     

  • VFFS soft gel/capsule vertical sachet package and counting machine factory price

    VFFS gél lemes / pakét sachet nangtung kapsul jeung cacah mesin harga pabrik

    Mesin ieu cocog pikeun bungkusan otomatis pinuh pikeun bahan buleud sareng bal tina pangan, ubar, bahan kimia sareng péstisida, sapertos tablet anu dilapis gula.tablet biasa.kacang coklat sarta kapsul jsb.

  • capsule packing machine factory

    pabrik mesin packing kapsul

    Mesin ieu cocog pikeun bungkusan otomatis pinuh pikeun bahan buleud sareng bal tina tuangeun, ubar, bahan kimia, sapertos tablet anu dilapis gula.tablet biasa.kacang coklat sarta kapsul jsb.

  • SWEETS  PACKING MACHINE WITH COUNTING PLATES

    MESIN PACKING MANIS sareng piring cacah

    Mesin ieu cocog pikeun bungkusan otomatis pinuh pikeun bahan buleud sareng bal tina tuangeun, ubar, bahan kimia, sapertos tablet anu dilapis gula.tablet biasa.kacang coklat sarta kapsul jsb.

  • SHAKING AUGER FILLER MACHINE

    Oyag AUGER FILLER MESIN

    ♦Ngagunakeun motor ganda: nyoco motor & motor geter, dikontrol sacara misah.

    ♦Product Hopper nyaeta adjustable, ulah blocking produk, cocog pikeun bahan béda

    ♦ Hopper bisa misahkeun tina tabung, gampang assembly.

    ♦Special design anti lebu ngajaga bearing tina lebu.

    ♦Auger bisa ditarik kaluar pikeun ngumbah, Pisan gampang pikeun ngabersihan

  • Vacuum Feeder

    Feeder vakum

    feeder vakum listrik mangrupakeun alat conveying pipa-kedap tur katutup nu mindahkeun partikel jeung bahan powdery ku cara vakum suction.This jenis metoda conveying bisa 'nyegah polusi lingkungan lebu, ngaronjatkeun lingkungan gawé, sarta ngurangan polusi lingkungan jeung tanaga tina. bahan sareng ningkatkeun kabersihan.Ieu pilihan kahiji pikeun paling métode conveying bahan bubuk.

  • 10G/20G/ 50G/100G SUGER  PACKAGING  VERTICAL MACHINE FACTORY

    10G/20G/ 50G/100G PABRIK MESIN VERTIKAL PABRIK PABRIK GULA

    runtuyan ieu dipasang powder auger sistem dosing.Éta tiasa ngabungkus produk bubuk sapertos susu bubuk, ubar sareng bubuk kimia, jsb.

     

  • Tea  bag automatic packaging factory

    Tea kantong pabrik bungkusan otomatis

    Mesin bungkusan kantong teh mangrupikeun jinis mesin packing sealing anu dipanaskeun, anu ngagaduhan multifungsi, tiasa otomatis dibungkus.Fitur utama mesin packing kantong teh nyaeta hiji-waktos packing pikeun kantong jero jeung luar, Ngahindarkeun leungeun barang langsung ngahubungan jeung bahan, ngaronjatkeun efisiensi.

  • Tea  bag filter paper with string and tag

    Kertas saringan kantong teh nganggo senar sareng tag

    Mesin bungkusan kantong teh mangrupikeun jinis mesin packing sealing anu dipanaskeun, anu ngagaduhan multifungsi, tiasa otomatis dibungkus.Fitur utama mesin packing kantong teh nyaeta hiji-waktos packing pikeun kantong jero jeung luar, Ngahindarkeun leungeun barang langsung ngahubungan jeung bahan, ngaronjatkeun efisiensi.

  • Drip  Coffee  Packing   Machine Factory

    Pabrik Mesin Bungkusan Kopi Netes

    Mesin pembungkus kopi netes mangrupikeun jinis mesin packing sealing anu dipanaskeun, anu ngagaduhan multifungsi, tiasa otomatis.
    bungkusan.
    Fitur utama mesin packing kopi netes nyaéta hiji-waktos packing pikeun kantong jero jeung luar, Ngahindarkeun leungeun barang langsung ngahubungan jeung bahan, ngaronjatkeun efisiensi.

  • VFFS Automatic Milk/Coffee/Collagen Powder Packing Machine Factory Price

    VFFS Susu Otomatis / Kopi / Kolagén Bubuk Packing Mesin Harga Pabrik

    Mesin bungkusan bubuk gaduh pangukuran skru mandiri, diadopsi supir motor stepping akurasi tinggi, ngeusian ku screw.Mesin tiasa

    disaluyukeun dina kahadean anjeun dina rentang ukur ku screw.It béda dipaké pikeun packing otomatis tina loosing, bubuk caket
    Sapertos bubuk tipung, bubuk kari, bubuk lotus, susu kedele bubuk, susu bubuk, rempah-rempah, kadaharan kaséhatan, jsb
    .

  • Tea Coffee Bag Packing Machine

    Tea Kopi Kantong Packing Mesin

    Mesin ieu cocog pikeun bungkusan produk partikulat sapertos tèh rusak, tèh kaséhatan, tèh seungit, jsb.

    Sistem kontrol dioperasikeun ku motor servo + layar toél PLC, Gampang dioperasikeun.