Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Mesin ngeusian semi-otomatis

Katerangan pondok:

Mesin ngeusian bubuk leutik HZSF cocog pikeun ngeusian bubuk, sapertos péstisida, pakan, aditif, tipung, bumbu sareng produk sanésna.
Mesin ieu ngadopsi PLC sareng kontrol layar toél, anu stabil sareng dipercaya dina operasi, tingkat kaulangan sareng noise rendah.
Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun aya patarosan ngeunaan produk urang anjeun hoyong terang.


Rincian produk

Tag produk

Émbaran

>>>

Mesin ngeusian bubuk leutik HZSF cocog pikeun ngeusian bubuk, sapertos péstisida, pakan, aditif, tipung, bumbu sareng produk sanésna.

Mesin ieu ngadopsi PLC sareng kontrol layar toél, anu stabil sareng dipercaya dina operasi, tingkat kaulangan sareng noise rendah.

Ngarasa Luncat ngahubungan kami lamun aya patarosan ngeunaan produk urang anjeun hoyong terang.

Fitur

>>>

1.Approximate speed 10-20bottles / mnt (gumantung kana speed operator, dénsitas produk, speed ngeusian jsb)

2. Gampang pikeun ngabersihan, ngajaga jeung operasi

3. adjustment Hight, ongkos perbaikan low, waktos jasa panjang

4. 2 ukuran béda nozzle pikeun volume keusikan béda

5. akurasi ulang tinggi na noise low

6. Sadaya bagian dina kontak sareng produk anu Food Grade 304SS (306SS ngaropéa)

spésifikasi teknis

>>>

Modél GF-1000-A GF-1000-B alat pilihan
Métode Pangukuran Screw tipe manual bagging Jenis screw, kalebet ngeusian timbangan sareng alat clamping kantong feeder vakumAuger feederKoléksi lebu

Kantong hawa tina hopper

Sénsor tingkat

Alat anti bocor

Rentang Pangukuran 20~100g\20~1000g
Sistim dahar Pakan Pakan
Bubuk total 450W 450W
Konsumsi hawa Euweuh 0,03m³ / mnt
beurat mesin 720 * 580 * 1750mm 720 * 580 * 1750mm
Ukuran mesin 85 kg 100 kg

Ngeusian nozzle--Dahareun Kelas 304 stainless steel (316SS ngaropéa)

Panél Kontrol--perenah lumrah, Operasi leuwih ramah-pamaké

motor kualitas luhur--Karya stabil Awét

Hopper--304 stainless steel Hopper Gampang ngabongkar jeung beresih

FAQ

>>>

-Naon anu kuring kedah laksanakeun pikeun pesenan kuring?
- Punten bagikeun kami sababaraha inpormasi ngeunaan naon anu anjeun hoyong pakét, sareng éta bakal pangsaéna ku ngabagikeun sababaraha poto éta, teras urang tiasa terang persis mana mesin kami anu pangsaéna pikeun anjeun.

-Kuring henteu terang seueur ngeunaan mesin packing, naha sesah dioperasikeun?
-Ieu rada mesin basajan, kami bakal mastikeun Anjeun bisa make eta gampang.Kami bakal ngabéréskeun sadaya setélan di dieu sareng nyandak sababaraha pidéo pituduh pikeun anjeun, teras anjeun tiasa terang langkung seueur sateuacanna.Ogé kami nyadiakeun layanan overboard, urang bisa jadi aya lamun perlu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk