Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Suar / 3 dina 1 kopi / siki / tea iteuk kantong granule paking mesin cangkir mesin filler

Katerangan pondok:

Mesin Pengepakan Granule cocog pikeun apoték, kadaharan, bahan kimia rumah tangga, produk plastik sareng industri khusus sanés sareng bahan granule anu sanés.Sapertos siki, Narkoba Cina, tuangeun barang, granul ubar, uyah, gula, campuran sup, oat, tèh, karbon aktif, bubuk cuci, pengering, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Téknis

>>>

Mesin Mesin Packing Granule Otomatis
Modél DCK-300-B
Kontrol Ku Panel PCB
Jenis sealing Kantong bantal
Pangukuran Jenis cangkir(1-80ml genep cangkir sarua, 50-330ml opat cangkir sarua)
Jenis motong cutter lempeng atawa cutter zigzag
Sealer Horizontalsealer: garis atawa tipe bolong sealer nangtung:tipe garis atawa bolong
Spipis 40-60bag/min (Gumantung kana Produk)
Kantongukuran W: 10-140mm (ngaliwatan ngarobah kantong urut)L:30-150mm (bisa diatur)            
Total kakuatan 1600W
Voltaseu 220V/ 380V atawa dijieun sasuai
Beurat 280 kg
Maukuran cina L × W × H: (960x730x1920)mm
Bahan SUS304
Ngawengku Inverter, sénsor poto,hiji kantong urut jeung hiji volumetric cup set, tanggal coding pita printer
Pilihan Layar Toél PLC (Merek Xinje)

Wengkuan aplikasi

>>>

Mesin Pengepakan Granule cocog pikeun apoték, kadaharan, bahan kimia rumah tangga, produk plastik sareng industri khusus sanés sareng bahan granule anu sanés.Sapertos siki, Narkoba Cina, tuangeun barang, granul ubar, uyah, gula, campuran sup, oat, tèh, karbon aktif, bubuk cuci, pengering, jsb.

Fitur

>>>

1. kontrol konversi frékuénsi Dual, Kantong panjangna bisa diatur sarta motong dina hiji hambalan, nyimpen waktos na pilem.

2. Antarmuka fitur pangaturan sareng operasi anu gampang sareng gancang.

3. Diagnosis gagalna diri.tampilan gagalna jelas.

4. Sensitipitas tinggi photoelectric warna panon tracing, input numeris tina motong posisi sealing pikeun akurasi tambahan

5. Suhu kontrol PID bebas, leuwih cocog pikeun bungkusan bahan béda.

6. Diposisikan fungsi eureun, tanpa nempel péso atawa wasting pilem.

7. Sistim nyetir basajan, digawé dipercaya, pangropéa merenah.

8. Sadaya kontrol diwujudkeun ngaliwatan software, gampang pikeun fungsi nyaluyukeun jeung pamutahiran teknis.

Service Pra-Dijual

>>>

Kami bakal nurutkeun fitur produk anjeun, beurat unggal kantong, sareng bentuk kantong ngadamel petik pikeun anjeun.Teras langkung rinci kami peryogi komunikasi sapertos bahan sareng ketebalan pilem, dimensi kantong anjeun parantos gaduh atanapi peryogi kami ngarancang pikeun anjeun, Ngajalankeun basa, tegangan naon di lokal.

Saatos-Dijual Service

>>>

6

Garansi: 1 Taun iwal ngagem bagian (Cutter, Beubeur, Horizontal jeung vertikal Pemanasan Tube jsb) Kalolobaan komponén bébas-panggantian (PLC, Servo controller, Servo motor, layar Toél, silinder).Pangiriman mesin bakal nganggo kotak alat, aya sababaraha bagian anu gratis.

Latihan operasi: 1: Mesin pisan gampang beroperasi, pangiriman kalawan manual, nawiskeun loba poto jeung video nalika mesin di assembling atanapi disassembling.2: Wilujeng sumping di diajar pabrik urang.3: Insinyur sayogi pikeun ngalayanan mesin di luar negeri.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami