Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Mesin bungkusan tea

  • Tea  bag automatic packaging factory

    Tea kantong pabrik bungkusan otomatis

    Mesin bungkusan kantong teh mangrupikeun jinis mesin packing sealing anu dipanaskeun, anu ngagaduhan multifungsi, tiasa otomatis dibungkus.Fitur utama mesin packing kantong teh nyaeta hiji-waktos packing pikeun kantong jero jeung luar, Ngahindarkeun leungeun barang langsung ngahubungan jeung bahan, ngaronjatkeun efisiensi.

  • Tea  bag filter paper with string and tag

    Kertas saringan kantong teh nganggo senar sareng tag

    Mesin bungkusan kantong teh mangrupikeun jinis mesin packing sealing anu dipanaskeun, anu ngagaduhan multifungsi, tiasa otomatis dibungkus.Fitur utama mesin packing kantong teh nyaeta hiji-waktos packing pikeun kantong jero jeung luar, Ngahindarkeun leungeun barang langsung ngahubungan jeung bahan, ngaronjatkeun efisiensi.

  • Drip  Coffee  Packing   Machine Factory

    Pabrik Mesin Bungkusan Kopi Netes

    Mesin pembungkus kopi netes mangrupikeun jinis mesin packing sealing anu dipanaskeun, anu ngagaduhan multifungsi, tiasa otomatis.
    bungkusan.
    Fitur utama mesin packing kopi netes nyaéta hiji-waktos packing pikeun kantong jero jeung luar, Ngahindarkeun leungeun barang langsung ngahubungan jeung bahan, ngaronjatkeun efisiensi.

  • Tea Coffee Bag Packing Machine

    Tea Kopi Kantong Packing Mesin

    Mesin ieu cocog pikeun bungkusan produk partikulat sapertos tèh rusak, tèh kaséhatan, tèh seungit, jsb.

    Sistem kontrol dioperasikeun ku motor servo + layar toél PLC, Gampang dioperasikeun.