Wilujeng sumping di situs wéb kami!
page-img

Saos tomat / saos cabe mesin bungkusan sachet cair

Katerangan pondok:

Mesin ieu cocog pikeun paking produk semi cair atanapi pasty.Éta loba dipaké dina ubar, komoditi, kadaharan, péstisida.Sapertos sampo, krim wajah, jus, saos tomat, jam, jsb.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi teknis

>>>

Barang

Katerangan ngeunaan Item

 

 

Mesin Mesin bungkusan cair otomatis
Modél DCJ-240
Bahan atah saos
Jenis sealing 3/4 sisi sealing
Pangukuran Jenis pompa piston (1-20ml, 8-30ml, 30-100ml)
Jenis motong Zigzag cutter atanapi cutter datar
Sealer sealer horisontal: garis atawa inten

sealer nangtung: garis atawa inten

Kapasitas 40 - 60 kantong / mnt(Gumantung kana Produk)
Ukuran tas W:10-120mm

L: 30-170mm

Total kakuatan 1800W
Voltaseu 220V 50Hz 1P
Beurat 230 Kg
Ukuran mesin L × W × H:(625x730x1850)mm
Bahan Bagian touch: S tainless steel 304
Ngawengku Inverter, sensor poto, conveyor sabuk kaluaran pondok, hiji kantong urut, tanggal coding pita printer

Aplikasi

>>>

Mesin ieu cocog pikeun paking produk semi cair atanapi pasty.Éta loba dipaké dina ubar, komoditi, kadaharan, péstisida.Sapertos sampo, krim wajah, jus, saos tomat, jam, jsb.

Bubuka

>>>

8

DCJ runtuyan otomatis mesin packing nangtung weighs na pak cair atawa némpelkeun kana bungkusan leutik kalawan tilu sisi,opat sisi atawa tukang / sealing puseur.

runtuyan DCJ otomatis bisa rengse prosés lengkep kantong-pembuatan,ngukur,ngeusian,ngégél,motongan,percetakan kode,cacah jeung photoelectric tracing, jsb Ieu adopts pumpgaya pangukuran, anu saluyu sareng standar pangukuran nasional sareng gaduh pangukuran anu akurat.

runtuyan DCJ pitur penampilan exquisite tur nguntungkeun sarta sealing bebas.Sadaya bagian anu némpél bahanna didamel tina stainless steel atanapi plastik tahan korosi sareng bebas racun, anu saluyu sareng sarat bungkusan pikeun industri pangan sareng farmasi.Saatos sababaraha dekade manufaktur sarta perbaikan, fungsi jeung kinerja anu leuwih stabil sarta approaching sampurna sarta well-dilarapkeun dina industri pangan, kimia, farmasi sarta lampu.

runtuyan ieu luyu jeung standar kualitas GB / T17313-2003


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami